Parama dėkojame




Šilutės rajone, potvynio užlietame kaime, paskendo vyras

paskendoŠilutės rajone, potvynio užlietame kaime, kaip įtariama, paskendo vyras.

Tauragės apskrities policijos atstovė Greta Kęsminaitė-Pudžemė BNS sakė, kad pirmadienio vakarą, apie 21 val., tarnybos gavo pranešimą, kad Žalgirių kaime, potvynio zonoje, vandenyje rastas 53 metų vyro kūnas. Jį rado kaimynas.

 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė BNS sakė, kad ugniagesiams buvo praneša, kad kaimynai skenduolio kūną iš vandens ištraukė ir nunešė į sodybą.

„Kelio ruožas apsemtas, privažiuoti nėra galimybės iki sodybos, ją pasiekti galima tik priplaukus valtimi. Atvykusius policijos pareigūnus ir medikus ugniagesiai gelbėtojai valtimi nuplukdė iki minimos sodybos“, – kalbėjo E. Zdanevičienė.

Atplukdyti medikai konstatavo žmogaus mirtį. Tada gelbėtojų pagalbos prireikė ritualinių paslaugų tarnybos darbuotojams, juos ugniagesiai irgi plukdė kartu su kūnu. Nuo sodybos, kur gulėjo ištrauktas kūnas, iki sausumos buvo maždaug kilometras.

„Dėl kokių priežasčių mirė vyras, aiškinasi ekspertai, policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti“, – teigė G. Kęsminaitė-Pudžemė.

Mirusysis buvo vietos gyventojas, jis nebuvo ieškomas. Vyro kūnas rastas netoli jo namų. Kūnas – be išorinių smurto požymių.

Praeitą savaitę dėl potvynio paskelbta ekstremali situacija Juknaičių, Rusnės, Kintų, Šilutės, Saugų ir Usėnų teritorijose, vanduo apsėmė tūkstančius hektarų žemės.

Šilutės r. savivaldybės nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode